Stanovanje, 4-sobno, Ljubljana okolica, ATRIJSKO STANOVANJE

379.000 €

Opis

Le streljaj od Ljubljane prodamo 4 sobno stanovanje (trenutno predelano v 3 sobno), ki se nahaja ob robu urejenega, mirnega naselja ob potoku. Naselje je ograjeno in ima igrišča za otroke. Oddaljeno je le 4 km od nakupovalnega središča Rudnik, 7 km od centra Ljubljane ter 11 km od BTC-ja. 

V neposredni bližini (100m) se nahajajo: vrtec, šola, trgovine in javna polnilnica za električna vozila. Peš se lahko odpravite na Ljubljansko barje ali priljubljeno izletniško točko Orle. Mimo naselja poteka označena kolesarska pot. V bližini so tudi kmetije, kjer lahko kupite domačo zelenjavo in jajca.

Stanovanje se nahaja na južni strani naselja, v pritličju bloka. Skozi vhodna vrata stanovanja vstopite v prostoren hodnik. Naravnost od vhoda je otroška spalnica. Na kocu hodnika levo se nahaja kuhinja, povezana z dnevnim prostorom in izhodom v velik, zelen atrij.  Na desni strani hodnika se nahajata dve kopalnici ter velika spalnica. Spalnica je povezana z eno otroško sobo. Ima garderobni del, ter pisarniški kotiček. Iz glavne spalnice je izhod v atrij. Intimen atrij je obrnjen na jugo zahod, lepo osončen in z odprtim pogledom na zelenje in okoliške hiše. Stanovanje je opremljeno s klimo in tendo za udobno bivanje tudi v vročih poletnih dneh. Dodatna prednost je napeljana voda in elektrika v atriju. 

V kleti objekta je prostorna shramba ter dve parkirni mesti. Lastnik je pridobil tudi soglasje za vgradnjo električne polnilnice v garaži. 

Stanovanje ima urejeno dokumentacijo (gradbeno, uporabno dovoljenje) in  je vpisano v Zemljiško knjigo.

Prodaja se opremljeno.

Pogoj prodajalca: kupec plača 2% davek od prometa nepremičnin.

Za vse dodatne informacije in ogled, pokličite 041/714-800 (Eva).

Z veseljem vam bomo predstavili stanovanje in naselje, ki je zaradi lokacije, lege v objektu ter infrastrukture v bližini odlično za družine z otroci.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodatno

 • Dodatno
  AtrijTerasaPokrito parkiriščeDvigaloVrt
 • Priključki
  ElektrikaVodaKanalizacijaPlinovodTelefonOptikaKabelski priklj.
 • Ogrevanje
  PlinElektrikaKlima
 • Lega
  JugZahod
 • Luksuz
  KlimaLep razgledBližina naraveZelo sončnoMirna lokacija

V bližini

Avtobusna postajaLavrica, Slovenia0.9 km / 11 min
PekarnaAlena - Pek, pekarna, d.o.o., Dolenjska cesta 361, Škofljica0.7 km / 9 min
ŠolaOsnovna šola Škofljica - Podružnična šola Lavrica, Kamnikarjeva ulica 644 m / 1 min
TrgovinaHOFER, Dolenjska cesta 337, Lavrica0.5 km / 6 min

Podobne nepremičine